Dieta Keto

Cena za dzień:  od 70 zł

  • Zamówienia realizujemy w ciągu 48 godzin
  • Karmimy Was od poniedziałku do piątku:)

Dieta pudełkowa Keto to propozycja dla osób, chcą skutecznie redukować kilogramy bez udziału węglowodanów w diecie. 

Cechy i zalety
naszej diety pudełkowej:

  • Prawidłowy rozkład makroskładników: Każdego dnia oferujemy szeroki wachlarz smaków, inspirowanych kuchniami z całego świata.
    Nasze potrawy są przygotowywane z najwyższej jakości składników, co gwarantuje nie tylko smak, ale i wartości odżywcze.
  • Ograniczenie węglowodanów: W diecie Keto zostały ograniczone węglowodany proste oraz złożone, na rzecz tłuszczów.
  • Indywidualne podejście: Każdy z naszych klientów ma możliwość dostosowania kaloryczności diety do swoich potrzeb. Oferujemy różne warianty kaloryczne, dzięki czemu nasza dieta jest odpowiednia zarówno dla osób aktywnych fizycznie, jak i tych, które prowadzą bardziej siedzący tryb życia.
  • Świeże i naturalne składniki: W naszej kuchni korzystamy tylko z najświeższych produktów, pochodzących od sprawdzonych dostawców. Unikamy przetworzonej żywności, sztucznych dodatków i konserwantów.

Dieta ketogeniczna to nowoczesne podejście do żywienia, które zmniejsza spożycie węglowodanów na rzecz zdrowych tłuszczów i umiarkowanego białka. Dzięki temu organizm wchodzi w stan ketozy, w którym czerpie energię głównie z tłuszczów, co sprzyja redukcji tkanki tłuszczowej i utrzymaniu stabilnego poziomu energii przez cały dzień.

Korzyści stosowania diety keto:

  • Wspiera skuteczną utratę wagi

  • Pomaga w kontroli apetytu

  • Stabilizuje poziom cukru we krwi

  • Poprawia koncentrację i jasność umysłu

  • Zapewnia długotrwałe uczucie sytości

Nasze posiłki są starannie skomponowane, aby dostarczyć Ci wszystkich niezbędnych składników odżywczych i sprawić, że keto stanie się wygodne i smaczne – każdego dnia!

Ketoza jest to stan, w którym dochodzi do wzrostu ciał ketonowych we krwi. Zalicza się do nich kwas acetooctowy, kwas β-hydroksymasłowy i aceton. Produkowane są one w wątrobie, a powstają z utylizacji tłuszczów dostarczanych wraz z dietą. Kiedy poziom insuliny obniża się dzięki niskiej podaży węglowodanów w diecie, aktywowany zostaje glukagon, który z kolei nasila procesy glikogenolizy. Kiedy zapasy glikogenu maleją, organizm rozpoczyna produkcję energii z zapasów tłuszczowych i powstających ciał ketonowych. Należy podkreślić, iż ketoza jest naturalnym stanem fizjologicznym i nie ma nic wspólnego z niebezpiecznym i patologicznym stanem, jakim jest kwasica ketonowa.
Wytworzenie ketozy jest możliwe, kiedy w diecie dominują tłuszcze, a ich poziom waha się na między 70% a 80%, pozostałe 20-30% stanowią węglowodany i białka. W diecie stosuje się zasadę 3-4g tłuszczu na 1g białka i 1g węglowodanów.
Proces wejścia w ketozę zależy od wielu czynników osobniczych, więc stan przejściowy może trwać nawet kilkanaście dni. W tym czasie mogą pojawić się nieprzyjemne dolegliwości, takie jak: osłabienie, rozdrażnienie, brak koncentracji, bóle głowy, czy nieprzyjemny zapach z ust, który związany jest z uwalnianiem acetonu wraz z wydychanym powietrzem. Dość często występują także dolegliwości jelitowe, w szczególności biegunki i tłuszczowe stolce. Decydując się na ten model żywienia musimy mieć świadomość pewnych niedogodności związanych z przestawianiem organizmu na inne źródło energii. Aby uniknąć dolegliwości z tym związanych warto zwiększyć okresowo podaż sodu.

Produkty dozwolone w diecie ketogennej
– mięso
– ryby i owoce morza
– jaja
– tłuste przetwory mleczne tj. śmietana, sery
– oleje roślinne tj. olej rzepakowy, oliwa z oliwek, olej lniany, olej kokosowy
– tłuszcze zwierzęce tj. masło, gęsi smalec
– orzechy i pestki
– warzywa i owoce o niskiej zawartości węglowodanów: sałata, szpinak, szczypiorek, cukinia, kalafior, brokuł, kapusta, papryka, pomidor, ogórek, pieczarki, awokado, owoce o niskim indeksie glikemicznym tj.: truskawka, grejpfrut, jabłko.
– woda, kawa, herbata

W diecie ketogennej istotne znaczenie ma jakość tłuszczów. Preferowane są w większej ilości kwasy tłuszczowe jedno- i wielonienasycone, czyli tłuszcze roślinne oraz olej rybi. W diecie ketogennej zaleca się spożywanie średniołańcuchowych kwasów tłuszczowych MCT, które, dzięki temu, że omijają układ limfatyczny, transportowane są bezpośrednio do wątroby. W wątrobie zostają zmetabolizowane do ciał ketonowych i długołańcuchowych kawasów tłuszczowych. Jeśli po spożyciu MCT nie występują niepokojące dolegliwości, tj. wymioty, biegunki, nudności, może to oznaczać, że dieta ketogenna ma szanse powodzenia, gdyż kwasy te mają większe właściwości ketogenne. Poza tym stosowanie w codziennej diecie kwasów jedno- i wielonienasyconych nie będzie doprowadzać do wzrostu poziomu lipidów w surowicy krwi.

W ketozie nie trzeba trzymać się zasady jedzenia posiłków o regularnych porach.

W ketozie możesz łączyć posiłki i nie musisz ich jadać regularnie!
Kiedy pojawi się nietypowy posmak w jamie ustnej lub intensywniejszy mocz to oznacza, że zaczynają się produkować ciała ketonowe. Poczujesz więcej sił, szybciej będziesz się wysypiać.
To oznaka, że pobierasz energię z ciał ketonowych!!!

Kontroluj poziom ciał ketonowych z moczu i z krwi. Keto paski kupisz w aptece.

Proces wchodzenia w stan ketozy jest wymagający. Trwa do miesiąca. W tym czasie zrezygnuj z aktywności fizycznej. Będziesz odczuwać większe zmęczenie, bóle głowy czy rozdrażnienie.
Początkowo mogą pojawić się tłuszczowe stolce, które z czasem powinny ustąpić.

Kontroluj spożycie wody. Wybieraj wodę średnio i wysokomineralizowaną. Pij ok. 2-3 litry płynów na dobę.

Przykładowe menu

 

Menu 09.12-13.12

 

PONIEDZIAŁEK

  • Jajo sadzone na zielono
  • Babeczka
  • Szaszłyk z kurczaka z pieczonymi ziemniakami i dipem oliwkowym
  • Domowe Tiramisu
  • Kolorowa sałatka ryżowa

WTOREK

  • Kanapki z dipem buraczanym
  • Tropiklany koktajl
  • Makaron alio olio  z wołowiną i groszkiem
  • Czekoladowa muffinka
  • Stroganow z pieczarkami

ŚRODA

  • Owsiany omlet z sezonowymi owocami
  • Sałatka z makaronowa z pomidorkami
  • Kotleciki gryczane w sosie buraczanym
  • Orzechowo-czekoladowy deser jogurtowy
  • Placki ziemniaczane z kwaśną śmietaną

CZWARTEK

  • Kanapki z twarożkiem, pastą i  warzywami
  • Drożdżówka
  • Sezamowy kurczak z chrupiącymi warzywami i ryżem
  • Pancaces z sosem czekoladowym
  • Pieczona pietruszka z sosem alio oli

PIĄTEK

  • Bułeczki z tapenadą i warzywami
  • Koktajl rozgrzewający
  • Ryba pod kołderką z kaszą
  • Zupa jarzynowa
  • Makaronowa uczta grecka

 

 

Menu 02.12-06.12

 

Poniedziałek

  • Zielone placuszki z czosnkiem niedźwiedzim, pietruszką i warzywnym twarożkiem
  • Ciasto mandarynkowe
  • Butter Chicken z ryżem
  • Sałatka carpacio z parmezanem
  • Tabbouleh z kaszą bulgur

 Wtorek

  • Frittata z warzywami
  • Aromatyczny krem z cukinii i soczewicy
  • Chrupiący kurczak w panierce z pieczonymi warzywami i surówką Kolesław
  • Chia pudding z brzoskwinią, migdałami i nutą korzennych przypraw
  • Warzywny wrap z szynką, serem i ziołowym dressingiem

 Środa

  • Bułka z pieczonym indykiem i pesto
  • Waniliowy budyń z musem owocowym
  • Rozgrzewająca zupa gulaszowa
  • Ciasteczka owsiane
  • Sałatka z pieczonym burakiem i mozzarellą

 Czwartek

  • Hummus marchewkowy z pieczywem żytnim i warzywami
  • Owsianka z pieczonym jabłkiem i cynamonem
  • Kruchy schab z kaszą i blanszowanymi warzywami
  • Koktajl rozgrzewający
  • Pieczone bataty z gzikiem

 Piątek

  • Naleśniki z twarożkiem i konfiturą śliwkową
  • Sałatka z jajkiem i kaparami
  • Pieczony pstrąg z masłem czosnkowym, ziołowym puree i kolorową sałatką z rzodkiewką
  • Komosanka z winogronami
  • Zupa krem z papryki

 

Menu 25.11-29.11

 

PONIEDZIAŁEK

  • Kolorowe muffinki z warzywami i makaronem
  • Owsianka z jogurtem i owocami
  • Potrawka z kurczaka z marchewką
  • Ciasto drożdżowe z owocami
  • Kanapki z pomidorową pastą ala hummus

WTOREK

  • Sałatka z serem pleśniowym, granatem i grzankami
  • Ciasteczka owsiane z owocami
  • Kotlety warzywno-mięsne z ziemniakami i surówką z kapusty
  • Zupa ogórkowa
  • Ryż na mleku z sosem pomarańczowym

ŚRODA

  • Kanapki z hummusem i warzywami
  • Koktajl owocowy
  • Makaron z kurczakiem i warzywami
  • Muffinka
  • Sałatka z kaszą, burakiem i fetą

CZWARTEK

  • Pieczywo pełnoziarniste z zieloną pastą i warzywami
  • Czekoladowe brownie z kremem kokosowym
  • Pierś z kurczaka z cukinią
  • Pieczona gruszka z serem pleśniowym
  • Pomidorowa pizzola z kurczakiem z purre selerowo-ziemniaczanym

PIĄTEK

  • Racuchy z jabłkiem i musem z malin
  • Sałatka makaronowa z pesto i serem camembert i żurawiną
  • Faszerowana papryka
  • Sernik
  • Ryba po grecku

 

Menu 12.11-16.11

 

Wtorek

  • Pancaces z jabłkiem i serkiem cynamonowym
  • Koktajl rozgrzewający
  • Gyros z kurczaka z pieczonymi ziemniakami i surówką z kapusty
  • Zupa kalafiorowa
  • Kanapki z roladą z szynki i szparagów

Środa

  • Sałatka z jajkiem i sosem jogurtowym
  • Ciasto kruche z owocami i galaretką
  • Pulpety z indyka w sosie koperkowym i mizerią
  • Warzywne słupki z pastą pieczarkową
  • Ratatuj

Czwartek

  • Bułeczki z kolorowym pastami
  • Koktajl sitruinowy
  • Duszony kurczak z kolorowym ryżem
  • Warzywa korzeniowe z bazyliowym pesto
  • Sałatka z burratą i pieczoną brzoskwinią

Piątek

  • Kanapki z wege smalczykiem i ziołowym serkiem
  • Komosanka z kaki
  • Marokańska sałatka z kaszą bulgur i kolendrą
  • Roladki z pokrzywą i łososiem
  • Kolorowe placuszki z różowym dipem

 

Menu 04.11-08.11

 

Poniedziałek

  • Kolorowe omleciki
  • Rozgrzewający koktajl
  • Kaszotto warzywne
  • Zupa cebulowa z grzankami
  • Sałatka z indykiem i sosem mango

Wtorek

  • Kanapki z pastą śródziemnomorską i kolorową sałatką
  • Pudding z tapioką i musem z gruszki
  • Zapiekanka z kaczką
  • Ciasto ser
  • Faszerowana cukinia

Środa

  • Dyniowa tarta z serem
  • Carpacio z kalarepy z dressingiem musztardowym
  • Rolada z piersi indyka z rozmarynowym puree
  • Galaretka cytrynowa z mandarynkami
  • Bułeczki z serem, szynką i warzywami

Czwartek

  • Wytrawne muffinki z sosem ziołowym
  • Różowy pudding chia z porzeczką
  • Makaron z kurczakiem i jarmużem
  • Zupa dyniowa
  • Kolorowe kanapeczki z pastami

Piątek

  • Greckie kanapki
  • Sałatka z burakiem i ciecierzycą z dressingiem tahini
  • Burgery z indyka z warzywnymi plackami
  • Zupa ziemniaczana z fasolką szparagową i kaczką
  • Słodkie kotleciki z serkiem wiśniowym

 

Menu 05.11-08.11

 

Poniedziałek

  • Kolorowe omleciki
  • Rozgrzewający koktajl
  • Kaszotto warzywne
  • Zupa cebulowa z grzankami
  • Sałatka z indykiem i sosem mango

Wtorek

  • Kanapki z pastą śródziemnomorską i kolorową sałatką
  • Pudding z tapioką i musem z gruszki
  • Zapiekanka z kaczką
  • Ciasto serowe
  • Faszerowana cukinia

Środa

  • Naleśniki z serem i konfiturą malinową
  • Carpacio z kalarepy z dressingiem musztardowym
  • Gołąbki
  • Kisiel
  • Ratatuj

Czwartek

  • Wytrawne muffinki z sosem ziołowym
  • Różowy pudding chia z porzeczką
  • Makaron z kurczakiem i jarmużem
  • Zupa dyniowa
  • Kolorowe kanapeczki z pastami

Piątek

  • Greckie kanapki
  • Sałatka z burakiem i ciecierzycą z dressingiem tahini
  • Burgery z indyka z warzywnymi plackami
  • Zupa ziemniaczana z fasolką szparagową i kaczką
  • Słodkie kotleciki z serkiem wiśniowym

 

Menu 21.10-25.10

 

Poniedziałek

  • Rolada z serka wiejskiego, jajek z warzywami i pesto
  • Owsianka z jogurtem i owocami
  • Szaszłyk z kurczaka z pieczonymi ziemniakami i dipem oliwkowym
  • Czekoladowe ciasteczka z jogurtem
  • Ryżowa sałatka z kurczakiem

Wtorek

  • Kanapki z serkiem i warzywami
  • Budyń waniliowy
  • Makaron z wołowiną i warzywami
  • Drożdzówka z serem
  • Stroganow z pieczarkami i

Środa

  • Omlet z sezonowymi owocami
  • Sałatka z makaronowa z serem i paomidorami
  • Placki ziemniaczane z kwaśną śmietaną
  • Ciasteczko z owocami
  • Kanapki z kolorowymi pastami i warzywami

Czwartek

  • Kanapki z twarożkiem, pastą i warzywami
  • Cytrynowy pudding z chia
  • Pancaces z serkiem
  • Sezamowy kurczak z chrupiącymi warzywami i ryżem
  • Kisiel owocowy
  • Pieczona pietruszka z sosem alili

Piątek

  • Bułeczki z serem pleśniowym, szynką i warzywami
  • Koktajl rozgrzewający
  • Ryba pod kołderką z kaszą
  • Zupa jarzynowa z kalarepą
  • Makaronowa uczta grecka

 

Menu 14.10-18.10

 

Poniedziałek

  • Gofry ziemniaczane z sosem pieczarkowym i szynką
  • Żółty koktajl rozgrzewający
  • Makaron z kurczakiem i sosem porowym
  • Pistacjowy sernik na zimno
  • Kanapki z serkiem twarogowym, szynką i warzywami

Wtorek

  • Kanapki z pastą jejeczną i warzywami
  • Muffinka czekoladowa
  • Ryż z warzywami i kurczakiem po azjatyckim
  • Zupa ze świeżych ogórków
  • Kopytka na słodko ze śmietanką

Środa

  • Pate z wątróbek drobiowych z pistacjami i pieczywem
  • Czerwony koktajl
  • Grilowana łopatka z masłem czosnkowym i sałatką z rukoli
  • Rozgrzewająca zupa z czerwonej soczewicy
  • Gofry z serkiem waniliowym i owocami

Czwartek

  • Bułka pełnoziarnista z pastami i warzywami
  • Jogurt owocowy
  • Pieczone udka ze śliwką i boczkiem
  • Barszcz ukraiński
  • Zapiekanka ziemniaczana z pieczarkami

Piątek

  • Jajko sadzone z fasolką szparagową i pieczywem
  • Ciasteczka owsiane z owocami
  • Łazanki z kapustą
  • Galaterka z owocami leśnymi
  • Pomarańczowy makaron z serem

 

Menu 07.10-11.10

 

Poniedziałek

  • Zielone placuszki z czosnkiem niedźwiedzim, pietruszką i warzywnym twarożkiem
  • Bezglutenowe ciasto z owocami
  • Butter Chicken w wersji HIT z ryżem
  • Rozgrzewający koktajl kokosowy z mango
  • Tabbouleh z komosą

Wtorek

  • Frittata z warzywami
  • Aromatyczny krem z cukinii i soczewicy
  • Chrupiący kurczak w panierce z pieczonymi warzywami i surówką z młodej kapusty
  • Chia pudding z brzoskwinią, migdałami i nutą korzennych przypraw
  • Warzywny wrap z szynką, serem i ziołowym dressingiem

Środa

  • Kanapki z marchewkowym hummusem i warzywami
  • Deser ryżowy z cynamonem i jabłkami
  • Kruchy schab w sosie własnym z kaszą i surówką z blanszowanymi warzywami
  • Słodko-kwaśny koktajl z wiśnią
  • Pieczone bataty z twarożkiem i warzywami

Czwartek

  • Bułka z indykiem i sosem ziołowym
  • Waniliowa jaglanka z jogurtem i borówkami
  • Polędwiczki drobiowe w sosie koperkowym
  • Bezglutenowe ciastka z migdałami
  • Caprese z pieczonym burakiem i mozzarellą

Piątek

  • Bezglutenowe naleśniki z twarożkiem i konfiturą owocową
  • Sałatka z jajkiem i kaparami
  • Pieczony pstrąg z masłem czosnkowym, ziołowym puree i kolorową sałatką z rzodkiewką
  • Komosanka z winogronami
  • Krem z pieczonej papryki z pełnoziarnistymi grzankami

 

Menu 30.10-04.09

 

Poniedziałek

  • Sałatka z indykiem, fetą i sosem mango
  • Czerwony koktajl rozgrzewający
  • Bezglutenowe Kopytka z batatów z kotletem drobiowym i surówką
  • Zielona pasta z warzywami
  • Biała zupa przeciwzapalna HIT

Wtorek

  • Kanapki z jajkiem I awokado
  • Placuszki owsiane z jabłkiem
  • Spaghetti bolognese
  • Pudding chia z owocami
  • Sałatka z buratą i nektarynką

Środa

  • Sałatka z mozzarella I warzywami
  • Bezglutenowa granola z owocami
  • Kaszotto z wołowiną
  • Bezglutenowe paluchy z warzywami
  • Zupa dyniowa z kurczakiem i kolendrą

Czwartek

  • Kolorowy omlet na grzance
  • Komosanka z owocami
  • Leczo z ryżem
  • Zielony koktajl rozgrzewający
  • Kanapki z serem i pastami

Piątek

  • Kanapki z serem kozim, czerwoną pasta I warzywami
  • Jaglanka na jogurcie z owocami
  • Łosoś z pieczonymi warzywami
  • Bezglutenowa szarlotka
  • Sałatka z kaszą gryczaną , warzywami i serkiem wiejskim
  •  

Menu 23.09-27.09

 

Poniedziałek
  • Białkowy chlebek z awokado i warzywami
  • Koktajl rozgrzewający z mango
  • Zielone kluseczki z potrawką z kurczaka
  • Bezglutenowe ciasto marchewkowe
  • Zupa krupnik
 
Wtorek
  • Bezglutenowy bajgiel z burakiem i serem
  • Granola z owocami leśnymi
  • Bezglutenowe placki cukiniowo-ziemniaczane z sosem ziołowym
  • Pieczone jabłko z orzechami i serkiem malinowym
  • Bezglutenowe tacos z salsą mięsno-warzywną
 
Środa
  • Bezglutenowe HIT pizzerki
  • Pudding z komosą i musem z gruszki
  • Bitki wołowe z dyniowym pure i warzywami
  • Serniczek z galaretką owocową
  • Kaszotto z groszkiem i cieciorką
Czwartek
  • Roladki z serkiem i łososiem
  • Zupa z czerwoną soczewicą
  • Pierogi bezglutenowe z kaszą gryczaną i ziołowym dipem
  • Owsiane ciasteczka z jogurtem cynamonowym
  • Ziemniaczane babeczki z sosem tzatziki
 
Piątek
  • Bananowy omlet z czerwoną konfiturą
  • Sałatka ryżowa z jajkiem i warzywami
  • Kotlety rybne z pure i surówką kolesław
  • Pieczone brzoskwinie z serkiem i dipem
  • Bezglutenowa sałatka makaronowa z pesto

 

Menu 09.09-13.09

 

Poniedziałek
  • Omleciki owsiane z pistacjowym serkiem i owocami
  • Sałatka burakiem, mozzarellą i granatem
  • Pierś z kurczaka z puree z batata
  • Galaretka z malinową pianką
  • Makaron z leczo
 
Wtorek
  • Sałatka z kurczakiem i figą
  • Zielony koktajl
  • Pulpeciki drobiowe z komosą i buraczkami
  • Śliwki pod kruszonką
  • Bagietka z mozzarellą i warzywami
 
Środa
  • Kanapki z kolorowymi pastami
  • Serniczki z owocami
  • Gulasz wołowy z kaszą gryczaną
  • Warzywny mus z pełnoziarnistymi paluchami
  • Czerwony naleśnik z konfiturą
Czwartek
  • HIT szakszuka z bagietką
  • Czerwony koktajl odżywczy
  • Gołąbki z liściach winogron
  • Tarta ze śliwkami
  • Sałatka ryżowa
 
Piątek
  • Sałatka z mozzarellą i sosem z mango
  • Warzywne talarki z pastą hummus
  • Dorsz z sosem kurkowym
  • Mus owocowy
  • Sałatka jajeczno-brokułowa

Menu 16.09-20.09

 

Poniedziałek
  • Kolorowe omleciki
  • Bezglutenowa granola z jogurtem i owocami
  • Leczo HIT z fasolą i kaszą
  • Bezglutenowe ciasto ze śliwkami
  • Kolorowe kanapeczki z pastami
 
Wtorek
  • Sałatka Cezar z grzankami
  • Deser chia mango
  • Klopsiki z sosem koperkowym, puree i buraczkami
  • Kanapka z mozzarellą i warzywami
  • Zielony naleśnik z pistacjową pastą i musem owocowym
 
Środa
  • Gofry wytrawne z pastą i warzywami
  • Koktajl owocowy
  • Czarny makaron z kurczakiem i grzybami
  • Bezglutenowy serniczek
  • Sałatka z kaszą, burakiem i fetą
Czwartek
  • Bezglutenowe bułeczki z zieloną pastą i warzywami
  • HIT Brownie fasolowe z karobem i kremem kokosowym
  • Pulpety mięsne z warzywami i mozzarellą, surówka z cukinii i marchewki
  • Pieczona gruszka z serem halloumi
  • Pieczona dynia z serkiem ziołowym i orzechami
 
Piątek
  • Racuchy z jabłkiem i musem z malin
  • Sałatka makaronowa z pesto i fetą
  • Pstrąg z pieczonymi warzywami
  • Koktajl sirtuinowy
  • Zapiekanka pod serową pierzynką

 

Ilość posiłków w ciągu dnia:

4, 5

Warianty kaloryczności:

, , , ,

Opakowanie

Bio, Standard

Ilość tygodni

1, 2, 3, 4

Opinie

Na razie nie ma opinii o produkcie.

Napisz pierwszą opinię o „Dieta Keto”

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

Pytania i odpowiedzi

DEDYKOWANE ROZWIĄZANIA

Catering dietetyczny

GreenFit to specjalistki z zakresu dietetyki, sportu i technologii żywienia, których pasją jest zdrowe gotowanie i karmienie najbliższych. Stawiamy przede wszystkim na jakość, wyjątkowy smak i wygląd przygotowywanych przez nas dań. Stawiamy na synergię pomiędzy lokalnymi dostawcami, producentami wysokiej jakości żywności oraz ekspertami w zakresie dietetyki.

catering dietetyczny zielona góra

Pomożemy Ci wybrać najlepsze rozwiązania w oparciu o Twoje potrzeby.

Konsultacja dietetyczna
+48 780 500 173

Email
kontakt@greenfitcatering.pl

Koszyk
Przewijanie do góry
Przegląd prywatności
catering dietetyczny zielona góra

Ta strona korzysta z ciasteczek, aby zapewnić Ci najlepszą możliwą obsługę. Informacje o ciasteczkach są przechowywane w przeglądarce i wykonują funkcje takie jak rozpoznawanie Cię po powrocie na naszą stronę internetową i pomaganie naszemu zespołowi w zrozumieniu, które sekcje witryny są dla Ciebie najbardziej interesujące i przydatne.

Ściśle niezbędne ciasteczka

Niezbędne ciasteczka powinny być zawsze włączone, abyśmy mogli zapisać twoje preferencje dotyczące ustawień ciasteczek.

Ciasteczka stron trzecich

Ta strona korzysta z Google Analytics do gromadzenia anonimowych informacji, takich jak liczba odwiedzających i najpopularniejsze podstrony witryny.

Włączenie tego ciasteczka pomaga nam ulepszyć naszą stronę internetową.

Dodatkowe ciasteczka

Ta strona korzysta z następujących dodatkowych ciasteczek:

(Wymień ciasteczka, których używasz na stronie tutaj.)